Rólunk

 

A hajhosszabbítás egy nagyon elterjedt dolog lett napjainkban. Nagyon fontos számomra, hogy megadjam a megfelelő tájékoztatást a vendégeimnek. A hajhosszabbítás elkészítését minden esetben megelőzi egy személyes konzultáció, mely során elbeszélgetünk arról, hogy mi az, amit a vendég szeretne és mi az ami ebből megvalósítható úgy, hogya saját haja ne sérüljön és az esztétikai élmény is megfelelő legyen.

A haj kiválasztása a legfontosabb mozzanata a folyamatnak.A hosszabbítás sikere nagyrészt ezen múlik. A kiválasztott hajnak tapintásra, szálvastagságra és állagra szinte teljesen meg kell egyeznie a vendég hajával. Továbbá figyelembe kell venni,hogy a haja hullámos vagy egyenes és ha víz vagy pára éri, hogyan viselkedik.

Második lépésként a megfelelő technika kiválasztása következik. Ez nagyban függ a vendég szokásaitól (sportol-e rendszeresen, hányszor mos hajat egy héten)

A technikák a következők lehetnek: Exclusive Care, hőillesztés (keratinos vagy szilikonos illesztéssel),Scott-féle mikro gyűrűzés,hagyományos mikro gyűrűzés,szilikon tubusos ragasztás,mikro gyűrűzéses panelos hosszabbítás, csatos hajak elkészítése.

Harmadik lépésként a megbeszéltek szerint előkészítjük a hajat, parókás előkészítéssel és színre festéssel.

Negyedik lépés a kivitelezés. Mielőtt nekilátok elkészíteni, mindig átbeszélem a vendéggel, hogy általában hogyan szokta viselni a haját (kiengedve, copfban stb.).Ez azért fontos, mert ez meghatározza a felrakási módot.

Én az ún. olasz technikával rakom a hajakat, ami azért jó, mert így van a legkisebb esélye a rasztásodásnak. Fontos tudnivaló az is, hogy ha bármilyen hosszabbítást is rakattok, tartsátok be a hordási időkorlátot a saját érdeketekben!

Minden hosszabbítást 8-12 hetente le kell szedetni és újra rakatni. Sokan kecsegtetnek azzal,hogy „ez fent marad fél évig is”,viszont azt már nem teszik hozzá,hogy ezáltal a saját hajadból is jó sokat elveszíthetsz a leszedéskor.

A túlhordott hosszabbítás velejárója a rasztásodás, aminek kibontásakor megsérülhet a haj. Viszont ez elkerülhető, ha mindig időben rendbe van téve a hajad és ha szakszerűen van felrakva. Tehát ha ezeket betartod, akkor biztosan nem fog károsodni a hajad a hosszabbítás alatt.

Szolgáltatások

Exclusive Care

A világ legkímélőbb hajhosszabbítása,ragasztó és oldószer nélkül

Tovább
Hőillesztés

Olasz technikával rakott ragasztás keratinnal vagy szilikonos illesztéssel 

Tovább
Panelos hajhosszabbítás

Alkalmakra elkészített hosszabbítási eljárás 

Tovább
Scott-féle mikrogyűrűzés

Ragasztóanyag mentes hosszabbítási technika scott -féle gyűrűvel

Tovább
Legfrisebb híreink
2012-08-17 Új oldal

Üdvözöljük megújult oldalunkon!