Exclusive Care

 

Exclusive Care: ez a világ legkímélőbb hosszabbítási eljárása, ami csak az Ági Hajhosszabbító Stúdió keretein belül érhető el.

Itt nincs ragasztóanyag, sem oldószer, sőt a haj sem lesz rövidebb vagy kevesebb a leszedések és visszarakások alkalmával.

A hajat egy alkalommal ki kell küldeni külföldre, ahol rátesznek egy ún. „örökítő anyagot”. Az illesztés egy hajszínnel megegyező tubus rámelegítésével történik. Ez a tubus az örökítő anyagra melegszik rá és nem a hajra. Teljesen észrevehetetlen és extra hajkímélő megoldás. Az elkészítési idő:2,5-3óra.

A hőillesztés: Történhet szilikonos vagy keratinos illesztéssel. Mindkét esetben a tincsek végén található ragasztóanyag rámelegítésével és a saját hajjal való összesodrásával történik a rögzítés. A leszedéshez speciális oldószert használok, ami a lehető legkíméletesebben távolítja le a tincseket.

A pozitívum ebben a technikában, hogy a vendég hajához mérten tudom megválasztani a tincsek vastagságát. Ez azért jó, mert így nem érheti szerkezeti károsodás a hajat a túl nagy súly miatt.

Én többnyire apró henger alakú illesztéssel dolgozom, de igény szerint lapos illesztést is kialakítható.

Szolgáltatások

Exclusive Care

A világ legkímélőbb hajhosszabbítása,ragasztó és oldószer nélkül

Tovább
Hőillesztés

Olasz technikával rakott ragasztás keratinnal vagy szilikonos illesztéssel 

Tovább
Panelos hajhosszabbítás

Alkalmakra elkészített hosszabbítási eljárás 

Tovább
Scott-féle mikrogyűrűzés

Ragasztóanyag mentes hosszabbítási technika scott -féle gyűrűvel

Tovább
Legfrisebb híreink
2012-08-17 Új oldal

Üdvözöljük megújult oldalunkon!